//

Coneixem els nostres companys

Hem fet entrevistes a 5 alumnes del diferents curs de l’ESO de la nostra escola. En aquestes entrevistes, parlarem una mica sobre aquests alumnes, habilitats que tenen, si són nous a l’escola, etc. Aquest nou apartat es realitza perquè ens coneixem i veiem la varietat de persones i recordar-nos que nosaltres som ÚNICS.

Emma García, Marta Sánchez, Laia Soler i Clàudia Callizo

Aya El Aissaoui
Ella és una estudiant acabada d’arribar a l’escola Creixen Povill, i té uns talents increïbles. Hem estat parlant amb ella i ens ha dit que és capaç de parlar 3 idiomes: l’àrab, francès i espanyol. També diu que voldria aprendre el català, l’anglès i també el japonès.
Un altre talent seu és el dibuix. El va iniciar des dels sis anys, i ha anat aprenent autodidàcticament.
Finalment, hem parlat de què li agradaria fer quan surti de l’ESO, i ens ha dit que vol dedicar-se al món de la medicina.

Victor Arola
El següent alumne al qual hem entrevistat és el Víctor Arola. Un alumne de 2n d’ESO. Porta des de P3 a l’escola Creixen Povill (és a dir deu anys).
El talent pel qual l’hem entrevistat ha sigut al futbol. Porta des de molt petit jugant a futbol i és un dels seus esports preferits. Ens ha dit que li agrada molt l’esport, a part del fútbol, també fa muay thai, un tipus de boxa tailandesa.
La seva matèria preferida és l’Educació Física, ja que com hem dit abans li agraden molt els esports, i aprendre diferents tipus.
Hem preguntat a què li agradaria dedicar-se o treballar quan fos gran. Ens ha dit que per ara no ho té clar, tampoc sap què estudiar ni en quin àmbit laboral (esport, empreses, etc.)

Arnau Prado
En l’apartat d’avui parlem de l’alumne de 3r d’ESO, l’Arnau Prado.
L’Arnau porta des de I3 fins al curs actual a l’escola Creixen Povill, i ha tingut una molt bona experiència.
Una de les seves qualitats són els idiomes. Parla Castellà, Català i una mica de Coreà, però això té un motiu: fa arts marcials, en les que moltes paraules són en coreà.
Des dels quatre anys, amb el motiu de la defensa personal, es va apuntar a taekwondo, una art, que porta el nom de les seves tècniques en coreà.
L’Arnau és categoria cinturó negre infantil que és el més alt de tots, això sense comptar amb els nivells que entren dins del cinturó negre infantil.
L’Arnau encara no té clar que vol fer o a què es vol dedicar, però des d’aquí li diem que tingui un molt bon futur!

Ian Sánchez
El següent alumne del qual parlarem avui, és de l’Ian, de 4t d’ESO.
L’Ian porta des de Cinquè de Primària fins al curs actual a l’escola Creixen Povill. Ha passat per diferents escoles, com la Puigventós i el Ferrà on no va tenir bones experiències, fins que va arribar a l’escola Povill.
L’Ian ens ha dit que té diferents habilitats, una d’elles (les més importants) són el ball i el dibuix. Porta ballant a La Passió un any i mig i porta dibuixant desde sempre.
Parlant una mica amb ell, ens ha dit que és un apassionat a les sagues més famoses de pel·lícules, com Marvel, Star Wars y Harry Potter.
Ens ha explicat que té pensat fer en un futur de biòleg, ja que és una matèria que li agrada moltíssim i que li sembla la millor opció de treball.

Erik Rodríguez
L’alumne del qual parlarem ara és de l’Erik. És un altre alumne de 4t d’ESO.
L’Erik fa dotze anys que està a l’escola Creixen Povill. Ha passat una bona experiència a l’escola durant aquests anys.

L’Erik té diferents habilitats i talents, com el dibuix, la informàtica i la robòtica, les Matemàtiques i la que ens ha explicat amb més detall ha sigut els cubs de Rubik.
Fa molt de temps que practica amb els cubs de Rubik fent que pugui completar-ne un en poc temps (vídeo) Té molts tipus de cubs, des del més comú fins al més estrany.
Encara no té clar que vol treballar, però si té clar que vol estudiar, ens ha dit que li agradaria estudiar alguna cosa relacionada amb la tecnologia. Esperem que pugui fer el que vol, ja que li queda menys d’un any a l’escola Creixen Povill.

Víctor Arola
Arnau Prado
Ian Sánchez
Erik Rodríguez