Cartell de la pel·lícula 'No respires'.

Una hora i mitja de terror per passar una bona estona al sofà

Una pel·lícula amb suspens sense ficció necessària. Uns joves atrapats i un inquilí psicòpata et capten per descobrir els seus secrets.      

No respires és una pel·lícula nord-americana dirigida per Federico Álvarez i escrita per Rodo Sayagues. És una barreja entre thriller i film de terror que va ser estrenada al 2016. Està protagonitzada per Jane Levy, Stephen Lang, Dylan Minnette i Daniel Zovatto i dirigida per Screen Gems Pictures. 

Tres amics adolescents troben la casa d’un multimilionari cec per la qual cosa pensen que serà fàcil robar-hi. Quan hi entren, intenten atacar l’inquilí. Al veure que no tot és com sembla, intenten fugir de la casa. Els adolescents intenten sortir amb vida lluitant contra un psicòpata que guarda els seus propis secrets.

Cal destacar que aquesta pel·lícula té molta intriga. Hi ha escenes rodades en  plena foscor i està ben realitzada. És bastant entretinguda i interessant. La interpretació de tots els actors i actrius és molt bona. Té girs argumentals sorprenents i l’espectador està amb la tensió durant tota la pel·lícula.

Tot i això, pel fet de transcórrer tota la història en un lloc tancat durant una hora i mitja en un mateix lloc,es pot fer una mica pesada per algú. El film no té un gran guió, i té moments que és passen de lógica. El desenllaç és previsible i costa empatitzar amb els personatges. 

En resum, les escenes estan ben elaborades i la història és molt acceptable. Recomanem aquesta pel·lícula ja que és entretinguda i et fa posar-te a la pell dels protagonistes. És asfixiant, original i senzilla. Aconsegueix el que es proposa, passar-ho malament.       

Fotografia d’Unsplash