Una antiga alumna del centre ara convertida en professora d’anglès

L’Ainhoa Castro ve a substituir l’Aina Domingo, que està de baixa per maternitat

Emma Agudo, Iker Carrasco, Edurne Carrera, Carla Barcia

Fa un parell de setmanes que l’Ainhoa ja està incorporada a l’escola per cobrir la baixa de maternitat de l’actual professora d’anglès, l‘Aina. Durant aquest temps l’ha acompanyat a les classes i a les reunions. A partir del mes de desembre, l’Ainhoa ja estarà fent classes per ella mateixa, als cursos de segon i quart d’ESO. Des del primer moment se l’ha vist tranquil·la i molt segura.

Aquest és el seu primer any de professora en una escola, ja que només ha treballat en una acadèmia d’idiomes durant 4 anys. Gràcies a aquests anys al centre Arts i oficis va veure que li agradava molt dedicar-se a l’ensenyament i des de llavors s’hi ha dedicat.

Aquests dies que ha estat amb l’actual professora d’anglès els ha viscut amb intensitat i li ha semblat molt interessant veure el canvi d’edat dels diferents cursos. Creu que és important estar aquests dies amb l’Aina, que té experiència, perquè així veu com fa les classes, com tracta els alumnes, la relació que té amb ells, com s’organitza…

L’Ainhoa va sortir d’aquesta escola al 2014. Té molts bons records després d’haver estat en el Creixen Povill des d’I3. Ella no s’imaginava que tornaria un altre cop a l’escola, aquesta vegada com a professora. Quan va acabar 4t d’ESO, va fer el Batxillerat científic però va canviar d’opinió, i es va canviar a l’humanístic social. Després va fer la carrera de grau combinat: un master de literatura comparada. Ara s’està traient el master de professora. Des de ben petita que se li ha donat molt bé l’anglès.