//

Torna l’intercanvi al Creixen Povill

Al llarg de la setmana passada els alumnes de 3r d’ESO de la nostra escola vam tenir l’oportunitat de gaudir d’un intercanvi amb el centre Bismarck d’Elmshorn, Alemanya

Biel Gomila i Clàudia Callizo

Aquesta inoblidable experiència va començar diumenge 12 de novembre, quan tots els participants d’aquest projecte vam quedar al migdia a l’aeroport del Prat per rebre els nostres “partners” alemanys. Després vam tenir tot dia lliure per poder fer qualsevol tipus d’activitats amb ells, de fet, alguns van aprofitar per visitar Barcelona, d’altres per quedar-se per Olesa… 

Les activitats amb l’escola no van començar fins dilluns, quan vam marxar tots ben d’hora al matí, amb autobús, cap al bosc vertical de Mataró. Allà vam tenir l’oportunitat de realitzar diferents circuits de tirolines i passar-nos-ho molt bé. 

L’endemà, vam estar per Barcelona, caminant i descobrint tots junts els carrerons i secrets d’aquesta gran ciutat. Vam

passejar per les Rambles, el Born, Portal de l’Àngel i Plaça Espanya. Tot i que el gran reclam de la capital de Catalunya, la Sagrada Família, ens el vam guardar per visitar-lo dijous. Pel que fa a dimecres, vam anar a la turística localitat de Sitges on vam tenir l’oportunitat de caminar pel casc antic del municipi, a més, de gaudir d’un esplèndid dia de sol i molt bona temperatura. 

Per acabar aquests magnífica setmana no podíem deixar de visitar l’impressionant muntanya de Montserrat. Molt coneguda arreu del món pel seu màgic monestir i santuari que semblen trets d’un conte de fades. 

Finalment, va arribar el trist moment de despedir-nos. Entre llàgrimes i abraçades acomiadàvem als alumnes alemanys tot desitjant tornar-nos a veure el més aviat possible. Més enllà de totes les excursions i activitats que hem realitzat, aquesta vivència ens ha servit, per suposat, per millorar el nostre nivell d’anglès, conèixer altres cultures i maneres de fer i establir enllaços amb persones noves de fora del nostre entorn. 

En definitiva, ha estat una increïble experiència que recomanem per tothom!