publicacio de instagram de l'escola creixen povill

Torna el festival de nadal a l’escola escola Creixen Povill

Després de dos anys sense poder celebrar el festival de nadal per culpa de la  COVID-19, aquest any tothom ha pogut tornar a gaudir d’aquesta tradició tan tradicional al centre

Irina Rodriguez, Marta Gonzalez, Noa Peso, Yassine El Ouali, Carla Sala

El dia 22 de desembre, just l’últim dia abans de les vacances nadalenques, va tenir lloc al teatre de la Passió d’Olesa el festival. 

Tot l’alumnat de l’escola, tant el de primària com de el de secundària, mostrava moltes ganes i molta il·lusió de reprendre altra vegada aquesta celebració.En general, el sentiment  entre l’alumnat era de nerviosisme i felicitat, tal com ha expressat a Creixen Povill Report Ruben Carro Perez, alumne de 1r d’ESO A: “Abans de començar estava una mica nerviós, perquè feia temps que no el fèiem, i content per poder-lo tornar a celebrar”. D’altres alumnes comentaven que feia temps que no sentien els nervis previs a la funció per por d’equivocar-se o que no els sortís bé el seu número.

L’espectacle va tenir dues funcions: la d’infantil i primària i la de  5é i 6é de primària i l’ESO.

Els dos espectacles tenien la mateixa temàtica: un escape room del qual calia fugir a través de les actuacions. En les actuacions de secundària es veien alumnes de tots els cursos barrejats, ja que el professorat va decidir que cada alumne podia escollir lliurement on volia participar, per així sentir-se més còmode durant l’actuació.

Aquest any, a mesura que els familiars entraven al teatre de la Passió d’Olesa, on es realitzava el festival, eren rebuts per alguns alumnes de 4t d’ESO, que formaven un cor i anaven cantant cançons que havien treballat amb la professora de música.

I com sempre, abans de la cantada de nadales, hi va haver en els dos espectacles el tradicional sorteig de la panera, entregat per l’equip directiu de l’escola.