Quin dia tan bèstia, un llibre bestialment entretingut!

Iker Hernández

“Quin dia tan bèstia” de Mary Rodgers és una novel·la juvenil que explica la història d’una noia anomenada Annabel que es desperta un dia al cos de la seva mare. La trama és interessant i original, i l’autora aconsegueix mantenir el lector intrigat durant tota la història.

Un dels aspectes més destacables del llibre és la manera com l’autora explora les complexitats de la relació entre mares i filles. A través de la perspectiva de l’Annabel, podem veure com la dinàmica entre elles canvia quan intercanvien els cossos, cosa que porta a reflexionar sobre la importància de la comunicació i la comprensió mútua en aquestes relacions.

Un altre punt fort de la novel·la és la manera com aborda temes com la identitat, l’amistat i autoacceptació. A mesura que l’Annabel s’enfronta a la vida de la seva mare, descobreix coses sobre si mateixa que no havia considerat abans, cosa que la porta a qüestionar-se qui és realment i què vol a la vida. Aquesta exploració de la identitat és molt rellevant per als lectors joves que també estan descobrint qui són i què volen a la vida.

Pel que fa a la narrativa, l’estil de Mary Rodgers és fluid i fàcil de seguir, cosa que fa que la lectura sigui agradable i amena. No obstant, en alguns moments la trama pot resultar predictible i falta de sorpreses. També es podria dir que la resolució del conflicte al moment cumbre de la història és una mica precipitada i podria haver estat més desenvolupada.

En general, “Quin dia tan bèstia” és una novel·la juvenil interessant i amb una trama original que tracta temes importants de manera efectiva. Tot i alguns punts febles, és una lectura recomanable per a adolescents que busquen una història fresca i reflexiva sobre la vida i les relacions familiars.