Espectadors al teatre de La Passió d’Olesa

Olesa dona suport a Chanel a la gala d’Eurovisió des del Teatre de La Passió

Unes 1.400 persones van seguir el festival en directe, en una celebració presentada per una antiga professora de dansa de l’artista

Per: Carla Gutiérrez, Noa Bengoa, Abril González

El passat 14 de maig, l’olesana Chanel Terrero i la resta de ballarins del seu equip van fer una actuació impecable a Eurovisió amb el tema ‘SloMo’. Després de totes les votacions, van aconseguir un històric tercer lloc. Ucraïna va guanyar el festival, el Regne Unit va quedar en segona posició i, Espanya, en tercera. Un top 3 que és el millor resultat en 27 anys. Aquest festival es va celebrar la nit del dissabte 14 de maig al Palau Olímpic de Torí, a Itàlia.

Els espectadors d’Olesa de Montserrat van poder gaudir del festival d’Eurovisió en directe amb una pantalla gegant des del Teatre de La Passió. A més, també van poder gaudir d’actuacions i sorpreses. Va ser una gala presentada per Jeny Poquet, la primera professora de dansa de Chanel, i l’actor Adrián Portillo. D’altra banda, l’espectacle també va comptar amb les actuacions de Pepo Alert, l’equip del Move On Dance Studio, que va posar en escena el tema “SloMo”, i la jove olesana de 16 anys Lua Rincón amb el guitarrista Jordi Moles, que van fer una versió acústica de la mateixa cançó.


La idea de la gala va ser del ballarí i director de Move On Dance Studio, Pepo Alert, com va explicar Jeny Poquet. Entre els assistents, la família de Chanel amb els seus avis i tiets -els seus pares i la seva germana van estar a Torí-, amics i seguidors, i l’alcalde i regidors de l’Ajuntament. A més, una quinzena de mitjans de comunicació van fer el seguiment des d’Olesa.