Assistents de la nit d’esports ( Adrián Bústia Pinto)
//

L’ajuntament d’Olesa organitza la Nit dels Esports

La setmana passada es va celebrar la 6a edició de l’entrega de premis esportius a Olesa de Montserrat

Paula Gutiez, Elena Montufo, Mara Mateos i Sara Tirach

Alguns membres de l’ajuntament van entregar els trofeus esportius el passat divendres 17 de novembre a l’Escorxador. Ho van fer a aquelles persones que havien obtingut algun premi o reconeixement esportiu. 

L’any de la pandèmia van reprendre l’esdeveniment d’entrega de premis, però van haver de complir unes restrincions degut a la Covid: van separar-ho en dues parts com a mesura de prevenció, ja que havien de respectar l’aforament. 

Els premis es van entregar a tota mena de ciutadans olesans: des de nens de 12 anys que rebien premis de trial fins a homes de 70 que rebien trofeus per dedicar-se a fer triatlons i que encara estan competint. 

Enguany l’esdeveniment s’ha dut a terme a l’Escorxador, però l’ajuntament vol canviar-ho de cara a pròxims anys. Asseguren que l’espai es quedava petit per la quantitat de gent que hi anava. A més, l’entrega dels premis tenia una durada d’una hora i mitja, acabava a les 20:30 aproximadament. 

El primer i el segon any en celebrar-se van tenir molt d’èxit: va assistir-hi molta gent. Igualment, el millor any va ser el passat, el 2022. L’Escorxador no donava per més, es va emplenar totalment. 

L’ajuntament es va inspirar en grans ciutats per a dur-ho a terme. Barcelona fa el repartiment d’aquests premis des de fa 10 anys. Olesa de Montserrat i altres ciutats van voler imitar-ho, i des de fa 6 anys es celebra en poblacions i ciutats de comarques diferents.