Alguns dels actors i actrius del Túnel del Terror (Aleix Navarro)
//

La Passió d’Olesa celebra un any més la festivitat de Halloween

L’entitat privada torna a organitzar, a causa de l’èxit de l’any passat, el tradicional Túnel del Terror

Héctor Viñuales, Ian Rosa, Adrián Nieto, Edurne Carrera i Max López

Des de fa uns quants anys, els actors i les actrius de La Passió duen a terme, durant la nit de Halloween, un Túnel del Terror del qual gaudeixenels olesans i olesanes. Enguany, han volgut fer el recorregut per tot el teatre, recorrent més espais i augmentant la durada de l’atracció.

Aquest any el túnel del terror s’ha celebrat tres dies no consecutius: el divendres 27, el dissabte 28 i el dimarts 31 d’octubre, de 20:00h a 00:00h, i el seu preu era de 4€ per a menors d’edat, i 5€ per a adults.
Divendres van assistir-hi pocs visitants: tan sols 100. En canvi, dissabte ja van assistir-hi més de 500 persones i dimarts, la nit de Halloween, ja van assistir-hi més de 800 visitants. S’ha augmentat la durada del recorregut fins a 15 minuts: els visitants començaven la ruta entrant per la porta principal. La ruta seguia per sota l’escenari del teatre. Després, el recorregut anava passant per altres espais. Qui s’atrevia a entrar podia gaudir de veure tota La Passió sencera decorada d’una manera terrorífica.

Contràriament, l’any passat el túnel va organitzar-se tan sols dos dies, i el preu era el mateix que el d’enguany. L’esdeveniment tenia una durada de 10 minuts com a màxim. A més, el recorregut del túnel del terror no s’estenia per tot l’espai de la Passió, només per una part.

Alguns dels actors han explicat que els grups de visitants per entrar-hi han estat d’un màxim de 10 persones. S’ha pres aquesta decisió ja que l’any passat va haver-hi problemes amb l’entrada de grup nombrosos per actuació, ja que era molt difícil poder controlar a tothom qui gaudia de l’activitat. A causa d’això, es va reduir el nombre de persones per grup de 12 a 10 visitants.

Les inscripcions per poder actuar eren totalment gratuïtes i voluntàries.

No era obligatori ser part de l’alumnat de l’extraescolar de teatre, organitzada per La Passió. Tothom que volia podia formar part de l’equip d’actors, però hi havia dos requisits que havien de complir: conèixer bé el teatre i ser jove. En total, el grup d’actors estava format per més de 20 persones. Tot i això, hi havia un grup d’adults que vigilaven els diferents espais per on passava el recorregut, perquè hi hagués la garantia que no hi haguessin incidents. Els col·laboradors (actors i vigilants) no rebien cap mena de compensació econòmica. Els diners recaptats gràcies al preu de l’entrada s’usaven únicament i exclusiva per finançar l’esdeveniment i per contribuir amb l’espectacle de La Passió.

No obstant això, els actors i vigilants gaudien gratuïtament de sopar i begudes.

Alguns visitants han explicat que l’espectacle de terror ha millorat en comparació a altres anys. També ha agradat que el recorregut fos més llarg. Tot i això, l’únic comentari negatiu d’alguns assistents ha estat que molts dels actors portaven la mateixa disfressa; en aquest sentit hi havia poca varietat. Malgrat tot, la sensació general ha estat positiva.