Erik Rodríguez: “Ara mateix, ser dibuixant no està ben valorat”

El nostre company de classe parla sobre el seu talent, el dibuix.

Erik Rodríguez Santiago, alumne de 3r d’ESO A de l’escola Povill, ha estat exposat  a una entrevista de part  nostra amb preguntes relacionades amb el seu talent i amb les sensacions que té després de tant de temps fent el que li agrada.

Erik, des de quan t’agrada dibuixar?

A mi m’agrada dibuixar des que tenia 5 o 6 anys. Com que el meu pare dibuixa bastant bé, i com que li agrada l’art, doncs va decidir ensenyar-me’n a mi també, i llavors vaig descobrir que a mi també m’agrada molt, i fins a dia d’avui encara segueixo dibuixant.

Fas alguna extraescolar relacionada amb el dibuix?

Sí, quan m’hi vaig aficionar vaig decidir provar a apuntar-me a una acadèmia d’art d’Olesa per poder aprendre més tècniques. Des d’aquell dia hi vaig tots els dijous dues o tres hores.

Creus que en un futur et podries dedicar a alguna feina relacionada amb això?

Sí, de fet des de petit sempre deia que volia ser arquitecte perquè m’agrada dissenyar les estructures dels pisos… I avui dia segueixo pensant a dedicar-me a això.

Penses que el treball de dibuixant està ben valorat?

Ara mateix no està molt ben valorat ser dibuixant, però actualment hi ha maneres de publicar els teus dibuixos. Els pots pujar a xarxes socials, com Instagram o Tik Tok. Segurament et podrà fer més famós que dibuixant al carrer o venent-ho en una botiga.

Et consideres el millor dibuixant de l’escola?

Jo no crec que sigui el millor de tota l’escola, però clarament, tampoc he vist com dibuixa la gent. Crec que si féssim una competició o alguna cosa així, podria quedar entre els millors de l’escola.

Quan vas descobrir la teva passió pel dibuix? 

Doncs des de que tenia 5 o 6 anys ,com bé he dit abans, però cada cop que dibuixo i faig una obra nova m’adono que cada cop m’agrada més i se’m dona millor.

Aquests son alguns dels seus talentosos dibuixos que hem aconseguit perquè podeu veure el seu talent amb això.