/

Creixen Povill Report participa activament en el Cercle d’aprenentatge del primer trimestre

Emma Agudo

El passat 29 de gener es va organitzar el primer cercle d’aprenentatge d’aquest curs 2023/2024 entre diferents centres de tot Espanya.

La Sílvia Gonzalez i l’Emma Agudo, dues alumnes de 4t d’ESO, van representar  la revista digital del centre, Creixen Povill Report, en aquest primer Cercle d’aprenentatge. Com a representants, van compartir amb els altres instituts i escoles les principals tasques que ha realitzat l’alumnat de periodisme en aquest primer trimestre. A través d’una trobada virtual, van poder explicar com funcionen les classes de periodisme de segon cicle de l’ESO a nivell d’organització, d’ús d’espais, de treball en grups…

A través del Cercle, van poder compartir diferents opinions i idees amb altres centres de Catalunya, València, el País Basc… En la primera part del Cercle hi havia diverses escoles en una mateixa sala de meet; després les van dividir en sales molt més reduïdes, durant cinc minuts, per poder compartir millor les seves idees. Quan van passar els cinc minuts, van tornar tots els centres a la mateixa sala del principi per explicar tot el que s’havia parlat i posar-ho en comú.

Gràcies a aquest Cercle d’aprenentatge, van poder aprendre moltes coses i agafar idees per poder dur a terme en futures sessions de la matèria de periodisme.

Encara queden dos cercles d’aprenentatge més en aquest curs 2023-2024.