Façana de l'escola Povill Font: Marta González

Creixen Povill: les dades del nostre centre

A continuació us donem informació rellevant de la nostra escola

Marta Gonzalez, Irina Rodriguez, Noa Peso, Yassine El Ouali, Carla Sala

L’escola Povill és un centre d’Olesa de Montserrat. Tenim dos edificis: un situat a la plaça Joan Povill, i l’altre situat al carrer Pintor Fortuny. El primer és l’edifici de secundària, i l’altre el d’infantil i primària. A continuació us ampliarem les dades del nostre centre que fan referència a l’alumnat i al professorat de secundària. 

Pel que fa al nombre d’alumnes dels quatre cursos de l’ESO, som 546 alumnes, dels quals 285 són nois i 261 són noies. Tots els cursos són de dues línies, menys 4t, que des de P3 hem sigut sempre un sol grup.  A secundària tenim un total de 14 professors (7 noies i 7 nois). Un 36% viuen a Olesa i l’altre 64% venen cada dia de fora d’Olesa. 

Els alumnes de la nostra escola que s’incorporen a fer la secundària provenen tant de centres públics com de centres privats, tot i que la majoria venen de centres públics.  

Pel que fa al lloc de residència dels nostres companys i companyes de l’ESO, la majoria són d’Olesa,  però també hi ha alguns alumnes que són d’Abrera. Segurament és aquest 14% el que fa ús del menjador escolar, ja que la gran majoria d’alumnes de secundària dinen a casa. També és molt petit el percentatge d’alumnes de l’ESO que fan les extraescolars al mateix centre (un 15%), ja que la majoria realitzen alguna activitat extraescolar (idiomes, esports, repàs…) fora de l’escola.

Façana de l’edifici de primària de Creixen Povill. Font: povillolesa.creixen.coop