La portada del llibre reflexa molt bé què ens trobarem dins d'aquesta història. (FONT DE LA IMATGE: LAS LETRAS SABIAS DE CANDE)

“Donde esté mi corazón” i el secret que amaga

/
130 visites

Hem llegit el llibre de Jordi Sierra i Fabra i us expliquem què ens ha semblat

Donde esté mi corazón és un llibre escrit per en Jordi Sierra i Fabra i publicat al maig del 1998. Es tracta d’una novel·la totalment recomenable.

La història tracta sobre una noia, la Montse, que va estar a punt de morir a causa d’un trasplantament de cor. La seva recuperació vas ser molt dura, però gràcies a la seva millor amiga i al seu “amic” Sergio, va poder tornar a la seva vida quotidiana. L’aparició del Sergio a la seva vida li farà veure les coses d’una altra manera i replantejar-se moltes coses.

La història és molt senzilla i bonica, t’atrapa des del principi i des que comences a llegir no pots parar. La tècnica narrativa d’aquest llibre fa que el puguis llegir de forma rápida. 

Les novel·les d’aquest autor ensenyen valors molt importants. Donde esté mi corazón és un llibre molt adequat per a llegir-lo a segon cicle d’ESO, sobretot pels valors que transmet: empatia, amistat, coratge… 

La descripció dels personatges és molt acurada tant a nivell físic com psicològic i això fa que t’identifiquis molt amb ells. Gràcies a això el lector es posa fàcilment en la seva pell. 

En conclusió, el llibre és molt recomanable, molt fàcil de llegir i amb una història d’amor amb un final que et deixarà sense paraules. 

Irina Cruz, Carla Arias, Nicole Espinosa i Ethan González

Redactor Junior

El més recent