El periodista Isaac Posadas serà l'encarregat d'editar la revista del Povill. (Font de la imatge: Gemma Sánchez)

L’Escola Povill inicia el projecte Junior Report

190 visites

Els alumnes de la classe de 4tB seran els primers redactors i l’equip de direcció de la nova revista

A finals del primer trimestre, la classe de 4t B de l’Escola Povill va rebre la visita d’un periodista de Junior Report, l’Isaac Posadas. D’aquesta manera, i amb les primeres explicacions del funcionament d’un diari i de la feina dels periodistes, la nostra escola ha començat a treballar en el nou projecte.  Aquest grup d’alumnes forma la primera redacció de la revista i assumiran el rol de directors del Creixen Povill Report.  

Junior Report és un projecte de revista digital en el qual participen diferents escoles de secundària de tota Espanya. A través de la participació a Junior Report, els alumnes aprendrem a analitzar l’actualitat, a identificar les fake news i, per tant, a entrar en contacte amb el món del periodisme. Al llarg del curs farem articles sobre diferents temes d’actualitat, entrevistes, articles d’opinió, entre altres gèneres periodístics. 

En el projecte participaran tots el cursos de l’escola. A partir del mes de  gener començaran a redactar textos periodístics tots el cursos de secundària del centre. Cada mes una classe diferent serà l’encarregada d’actualizar els contigunts de la revista, escrivint tota mena de textos en català, castellà i anglès.

L’objectiu del projecte és treballar l’expressió escrita des d’un punt de vista periodístic imitant la feina dels redactors i corresponsals de qualsevol mitjà de comunicació escrit.

Laura Fernández

Ian González

Redactor Junior

El més recent